Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Gember & Kurkuma Mattisson

6,95

Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de troebele azijn worden ook wel ‘the mother’ genoemd. Dit is het meest effectieve gedeelte van appelazijn, omdat het uit belangrijke voedingsstoffen bestaat.

Meer informatie


+ -

Profiteer van extra voordeel :

* GRATIS verzending binnen Nederland bij besteding boven 50 Euro (onder de 3 KG)
* Verzendkosten naar België zijn € 7,95 en gratis boven 150 Euro ( onder de 3 Kg )

Wat is appelcider azijn?

Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels.

Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de troebele azijn worden ook wel ‘the mother’ genoemd. Dit is het meest effectieve gedeelte van appelazijn, omdat het uit belangrijke voedingsstoffen bestaat.

Appelazijn wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke remedie en als gezond ingrediënt in de keuken. Het voegt smaak toe aan flauwe gerechten en salades. De toevoeging van Gember en Kurkuma zorgt voor extra pit. Deze appelcider azijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van kunstmatige toevoegingen.

Wat zijn de voordelen van appelcider azijn?

Appelcider azijn is geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Zo kan het worden ingezet als verzachtend middel voor de keel, maar kan je het ook gebruiken als tonic voor een schone en frisse huid en als conditioner voor glanzend en volumineus haar. 

Hoe gebruik je appelcider azijn?

Je kunt appelciderazijn dagelijks gebruiken door het toe te voegen aan een glas water. Het werkt het beste om dit mengsel te drinken vóór de maaltijd. Appelciderazijn is daarnaast ook een lekkere toevoeging aan groenten, salades of andere maaltijden.

Gebruik en bewaren

Gebruik ongeveer een eetlepel als shotje, meng het met een drank of gebruik het als een dressing. Goed schudden voor gebruik. Niet in direct (zon)licht bewaren. Na openen ongeveer 2 maanden houdbaar in de koelkast.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Appelazijn*, Curcuma*, Gember*, natuurlijk chilli peper aroma. * Biologisch
voedingswaarde per 100 ml
energie 31 kJ / 7 kcal
vet 0 g
vet waarvan verzadigd 0 g
koolhydraten 0,7 g
waarvan suikers 0,7 g
eiwitten 0,1 g
zout 0,025 g

Schrijf uw recensie

Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Gember & Kurkuma Mattisson

Biologische Apple Cider Vinegar (appelazijn) - Gember & Kurkuma Mattisson

Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de troebele azijn worden ook wel ‘the mother’ genoemd. Dit is het meest effectieve gedeelte van appelazijn, omdat het uit belangrijke voedingsstoffen bestaat.

Schrijf uw recensie